Lees hier wat mensen over ons zeggen.

Onze klanten beoordelen onze service met een 9.7/10

100% service en garantie

Als je bij Hein een auto koopt dan staat hij daar voor in. Als er dan onverhoopt toch iets niet helemaal werkt, zoals de interval van de ruitenwisser, dan zorgt hij dat het gemaakt wordt, ook al is de auto 20 jaar oud en kost het vele uren werk om het euvel uiteindelijk te vinden. Wat een geweldige service van Hein. Dank je wel nogmaals. Als je vertrouwd een auto wilt kopen, koop 'm dan hier.

― Smolders


Top Garage

Staat altijd meteen voor je klaar, vriendelijk en eerlijke service.

― Wendy van Gerwen


Wat een goed bedrijf!

Dit soort bedrijven zijn een visitekaartje voor de autohandel. Auto gekocht en de service is werkelijk top. Hein doet werkelijk alles om de klant een zeer goed gevoel te geven en met een prima auto naar huis te gaan. Mij ziet hij zeker terug voor algemeen onderhoud.

― Wim Luiten


beschikbaar wanneer nodig

Hein zorgt dat je altijd het gevoel hebt dat hij je serieus neemt. Vriendelijk en rustig en gaat een stapje verder in service!

― B. van Kasteren


Koplamp vervangen van Toyota Verso

Goede service, goede prijs, een aardige eigenaar en ook nog goede koffie. Lamp besteld en direct vervangen.

― Henry Wienk


Nog een echte auto monteur

Zeer tevreden over de reparatie die aan onze auto is gedaan. Tijdens de zeer grote reparatie prima op de hoogte gehouden over de voortgang en reparatie is voor zover ik het kan beoordelen goed gedaan, Sinds dien geen problemen meer gehad.

― Cees van Laerhoven


Goed

Heel goed

― Ad van veen


Fijne vent

Hein is een fijne vent om je auto te laten onderhouden altijd eerlijk en correct. Als hij iets aan de auto ziet ook al kom je daar niet voor zal het dit ook zeggen ook als hij daar geen voordeel bij heeft.

― Ron


Excellent service

Perfect service for a fair price. I also have bought one of our cars in this garage and I’m extremely satisfied! Nothing negative to say so far. 5 stars!

― Carlos Amaral


Bregje

Hein is de betrouwbaarste automonteur die ik ken (en ik heb er al velen meegemaakt in mijn leven als automobilist). Allereerst is hij zeer kundig: spoort zonder moeite een probleem op, legt het vervolgens aan je uit en geeft daarbij een nauwkeurige kostenberaming. Hij is niet iemand (zoals vele automonteurs doen) die maar wat zegt omdat hij weet dat de klant er toch geen verstand van heeft. Ook is hij een eerlijk en bescheiden man die tijd voor je maakt. Tenslotte kan hij uit de voeten met alle types auto’s, dat is echt top! Ik heb er een aantal auto’s gekocht en ook diverse in onderhoud en ik wil geen ander garagebedrijf meer!

― Verbruggen


Helemaal goed

Zeer te spreken over de uitgevoerde werkzaamheden, toppie.

― B. van Rooy


Fijn bedrijf

Fijn en eerlijk bedrijf! Diverse auto’s in onderhoud gehad en laatst een auto gekocht. Hein neemt de tijd om samen alles te doorlopen. Altijd vriendelijk. Kortom, zeker een aanrader!

― Lisette Terwindt


Helemaal goed

Zoals altijd weet Hein precies waar hij het over heeft. Een zeer prettige samenwerking

― Nyckle


Goede service

Zeer goede monteur weet waar hij over praat. En goede service

― Marcia Van Der Heijden


Goed geholpen

prima service, snel en goed geholpen, kortom een tevreden alfa rijder

― Bart van Brunschot


Uitstekend

Garage de Sleutel is een perfect alternatief voor de officiële garage. Hein denkt mee, geeft goed advies en repareert uitstekend. Prijs kwaliteit gewijs een toppertje!

― Ben van Asselt


Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf met goede service zeer tevreden.

― Karin De Louweren

Mogelijk gemaakt door Mobilox