Werkplaats

Is uw auto toe aan een APK-keuring, beurt of reparatie? U kunt altijd bij ons terecht.

GROTE ONDERHOUDSBEURT IN BLADEL

Wij onderhouden auto’s van alle merken en modellen
Wij bieden u een prijsopgave voorgaand aan de onderhoudsbeurt

GARAGEBEDRIJF DE SLEUTEL CONTROLEERT UW AUTO OP ALLE CRUCIALE PUNTEN

Het is belangrijk dat uw auto met enige regelmaat onderhouden wordt om onverwachte
schade zo goed mogelijk te beperken. Omdat wij uw auto volledig controleren tijdens een
grote beurt dan kunnen we de schade kosten zo beperkt mogelijk houden.

Bent u op zoek naar een professionele garage voor uw grote beurt in Bladel ?. Kom dan gerust langs.

CONTACTGEGEVENS

Garagebedrijf De Sleutel
Postelweg 15
5531MV Bladel

Tel.:  0497-336388
Mail: info@garagebedrijfdesleutel.nl

REMBLOKKEN OF REMSCHIJVEN VERVANGEN

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als alle andere onderdelen van uw auto hebben ze last van slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties en is bovendien gevaarlijk. Geef de remmen van uw auto daarom de aandacht die ze verdienen en laat ze regelmatig controleren. Met de remmenservice van Garagebedrijf De Sleutel kunt u veilig met uw auto de weg op.

GOEDE REMMEN ZIJN BELANGRIJK

Tegenwoordig zijn auto’s veel veiliger dan vroeger. Moderne auto’s zijn uitgerust met airbags, kreukelzones, dwarsbalken en allerlei andere uitvindingen die uw veiligheid vergroten. Toch zijn de remmen samen met de banden de belangrijkste onderdelen van de auto als het aankomt op veiligheid! Uit onderzoek blijkt helaas dat een kwart van de auto’s rondrijdt met slechte remmen. Op veel wegen is de maximum snelheid toegenomen, dit vereist in sommige gevallen meer van uw remmen. Het is erg belangrijk dat de conditie van de remmen van uw auto goed is en ook blijft.

SLIJTAGE VAN REMMEN

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten: de slijtage vindt geleidelijk plaats, elke dag opnieuw. Diverse onderdelen van uw remmen kunnen versleten raken, zoals de remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed en veilig te kunnen remmen. Laat uw remmen daarom regelmatig door ons controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt. Daarnaast speelt remvloeistof ook een cruciale rol in het remsysteem. Veroudert remvloeistof heeft een hogere hoeveelheid water doordat dit opgenomen wordt uit de buitenlucht. Dit zorgt ervoor dat het kookpunt verlaagd wordt en dit kan resulteren in dampbellen in de vloeistof, dit heeft effect op de prestaties van de remmen.

REMVLOEISTOF CONTROLEREN, BIJVULLEN OF VERVANGEN

Remvloeistof is de vloeistof die er voor zorgt dat de remmen van uw auto daadwerkelijk remmen zodra u het rempedaal intrapt. Dit komt door de samenstelling van remvloeistof; deze is niet samendrukbaar. Controleer daarom regelmatig de vloeistof en vul het eventueel bij. In sommige gevallen dient u de vloeistof voor uw eigen veiligheid te vervangen LAAT UW REMMEN CONTROLEREN EN VERVANGEN DOOR GARAGEBEDRIJF DE SLEUTEL Vertoont uw auto tijdens het rijden één of meer van de volgende symptomen? Dan is het nodig om het remsysteem te controleren.

Het stuur trilt.
U kunt het rempedaal erg ver intrappen.
U hoort een knersend geluid tijdens het remmen.
De remweg is langer dan normaal.

Deze signalen kunnen op een slecht functionerend remsysteem wijzen. Garagebedrijf De Sleutel kijkt uw remmen voor u na en zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

RIJD NIET DOOR MET VERSLETEN REMMEN

Ons advies: rijd nooit door met slecht werkende remmen. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar leidt ook tot onnodig dure reparaties. Kapotte onderdelen kunnen voor extra beschadigingen zorgen; zo zullen versleten remblokken de remschijven beschadigen, waardoor ook deze vervangen moeten worden. Zorg dat u tijdig een remmencheck laat uitvoeren zodat het remsysteem geen schade veroorzaakt.

KOSTEN REMSCHIJVEN EN REMBLOKKEN VERVANGEN

De kosten van het vervangen van de remschijven en remblokken verschilt per auto. De prijs hangt af van het type auto en de soort remschijven en remblokken die nodig zijn. Neem contact op met een Garagebedrijf De Sleutel. Wij adviseren u graag over het controleren van de remmen van uw auto, de nieuwe remmen en het monteren hiervan.

REGULIER ONDERHOUD WERKT KOSTENBESPAREND

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete.

KIES VOOR VAKMANSCHAP

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Garagebedrijf De Sleutel voor onderhoud en controle. Garagebedrijf De Sleutel staat voor kwaliteit en service. Garagebedrijf De Sleutel houd ook regelmatig cursussen en ontwikkelingen bij . Hierdoor is garagebedrijf De Sleutel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

EERLIJKE EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Bij Garagebedrijf De Sleutel betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van Garagebedrijf De Sleutel gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Garagebedrijf De Sleutel zijn ook transparant. Op www.garagebedrijfdesleutel.nl kunt u gemakkelijk en snel onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

TE CONTROLEREN PUNTEN:

Bandenprofiel
Bandenspanning
Visuele controle remblokken en schijven
Niveau en kwaliteit remvloeistof
Niveau koelvloeistof
Niveau ruitensproeiervloeistof
Ruitenwisserbladen
Visuele controle onderzijde auto
Verlichting

AIRCO SERVICE IN BLADEL

De airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft.

Checken van de airco doen we voor € 30.25. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. Tijdens deze servicebeurt wordt het koudemiddel van de airco vervangen én gerecycled. De prijs kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kan u altijd langs Garagebedrijf De Sleutel / Airco Service Hein aan Postelweg 15 in Bladel rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer: 0497-336388 of via de mail: info@garagebedrijfdesleutel.nl.

Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de verdamper wat kan leiden tot schimmel. Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.

Kijk voor meer informatie op Aircoservice Hein

AIRCO SERVICE IN BLADEL

UW AUTO AIRCO SPECIALIST IN DE KEMPEN

Bent u op zoek naar een airco specialist die uw auto airco kan repareren, uw auto-airco kan vullen of bijvullen of uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief kan controleren en onderhouden? Dan heten wij u van harte welkom bij Airco Service Hein. Airco Service Hein is een bedrijf dat is gespecialiseerd is in onderhoud, en reparatie van airco`s.

AUTO EN VRACHTWAGEN-AIRCO REPARATIE EN ONDERHOUD

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van auto airco installaties (types R12 en R134A R1234YF) in personen en bedrijfswagens. Maar ook voor verkoop van losse auto airco onderdelen bent u bij ons op het juiste adres. Airco Service Hein is merk onafhankelijk en werkt in opdracht van zowel particulieren als garagebedrijven.

Kijk voor meer informatie op Aircoservice Hein

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN IN BLADEL

De distributieriem wordt gezien als het hart van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. Garagebedrijf De Sleutel vervangt alle soorten distributieriemen en kettingen

Een distributiriem dient gemiddeld tussen de 120.000 en 150.000 km, of na vijf jaar vervangen te worden. Twijfelt u of de riem nog in goede staat is. Laat hem dan vervangen door Garagebedrijf De Sleutel.

WAT KOST EEN DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN?

De kosten voor het vervangen van distributieriem is afhankelijk van de tijd die staat voor het vervangen er van .Dit advies kunnen wij u bij Garagebedrijf De Sleutel ook geven.
Bel naar telefoonnummer: 0497-336388 of mail: info@garagebedrijfdesleutel.nl

KLEINE BEURT IN BLADEL

Tijdens een kleine beurt wordt door Garagebedrijf De Sleutel gecontroleerd op verschillende veiligheidspunten waaronder uw remmen, verlichting, schokdempers en de accu. Interieurfilters en alle vloeistoffen worden vervangen of aangevuld waar nodig. Is uw auto rond de tijd van de APK keuring toe aan een kleine beurt? combineer deze om te voorkomen dat u meerdere afspraken moet inplannen. Wij verzorgen de APK en kleine beurt graag tegelijk voor u.

De kosten die u betaalt bij Garagebedrijf De Sleutel is afhankelijk van het soort auto dat u rijdt. Bij ons kunt u er altijd zeker van zijn dat u een scherp voorstel ontvangt. Kleine beurt in Bladel voeren wij graag voor u uit. Plan een afspraak in door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer: 0497-336388 of mail: info@garagebedrijfdesleutel.nl

SCHADEHERSTEL VAN UW AUTO IN BLADEL

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Garagebedrijf De Sleutel. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Garagebedrijf De Sleutel zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. De kosten om de opgelopen schade vast te stellen is nodig, dit kan bij ons door middel van een intake gesprek. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt. Heeft u schade, laat u dan vrijblijvend adviseren over onze mogelijkheden op het gebied van schadeherstel.

De mogelijkheden van onze schadeherstel dienst bespreken? U kunt langskomen bij Postelweg 15 Bladel, bellen naar telefoonnummer: 0497-336388 of mailen: info@garagebedrijfdesleutel

Mogelijk gemaakt door Mobilox